Zonnepanelen

Zonnepanelen met Gratis Onafhankelijk Advies

Advies Zonnepanelen

Zon als gratis energiebron!

 

Is mijn huis hier wel geschikt voor? Hoeveel panelen moet ik aanschaffen? Kan het wel uit? Wij weten het! U ook?

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

Een set zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten deze om in elektriciteit. De zonnepanelen verzamelen zonne-energie en om deze energie geschikt te maken voor onze stroomnet wordt het omgevormd met een inverter (omvormer). Wanneer deze panelen meer stroom opwekken dan je gebruikt wordt het overschot teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.

 

Of je huis geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel stuks je moet aanschaffen hang af van diverse factoren. Wij komen vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken en te beoordelen wat voor jou het beste is. Je krijgt niet alleen advies van ons maar natuurlijk ook een offerte met de beste kwaliteit zonnepanelen.

Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere leveranciers, zodoende kunnen we voor elke situatie de beste oplossing bieden!

 

Zonnepanelen in Groningen

Is jouw huis geschikt voor zonnepanelen? kijk op de ZONATLAS

Dit is een leuke tool van de provincie Groningen om een indicatie te geven welke huizen geschikt zijn voor zonnepanelen (Dit is slechts een indicatie. Voor een goede beoordeling komen wij persoonlijk de situatie bekijken)

Korte terugverdientijden! door de scherpe prijzen heeft u in sommige gevallen de investering al binnen 7 jaar terugverdiend!

De panelen zijn nu extra voordelig door teruggave BTW!

In de meeste gevallen kun je wanneer je zonnepanelen koopt de BTW op aanschaf terugvorderen van de belastingdienst. Wij zijn op de hoogte van deze regeling en kunnen dit voor je regelen.

 

Veel meer dan alleen zonnepanelen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in zonne-energie maar ook in energie- en isolatieadviezen. Laat een uitgebreid energieadvies opstellen en bespaar vele honderden euro’s

 

Ook de panelen voor zonne-energie vallen onder de regeling waardevermeerdering / Compensatie NAM!