Vloerisolatie? meer comfort met minder energie!

 

Wil je warme voeten in huis een comfortabel en behaaglijk gevoel en ook nog eens energie besparen?

 

Het probleem met koude voeten in huis is vaak een ongeïsoleerde vloer. Met vloerisolatie krijg je niet alleen een warm huis maar je bespaart ook op de energielasten.

 

Energiebesparing met vloerisolatie

 

Een ouder huis is niet geïsoleerd, vloeren werden tot begin jaren tachtig niet geïsoleerd. Heb jij een woning van vóór deze tijd dan is de kans heel groot dat je vloer tijdens de bouw niet geïsoleerd is. Door vloerisolatie bespaar je gemiddeld 200 euro per jaar. En minder gebruik van energie draagt direct bij aan een beter milieu.

 

Vloerisolatie en vloerverwarming

 

Vloerverwarming werkt nóg beter bij vloerisolatie. Heb je vloerverwarming in je huis en je vloer is niet geïsoleerd dan verwarm je de kruipruimte van je huis onnodig. Door vloerisolatie toe te passen is vloer niet alleen sneller op temperatuur maar bespaar je ook aanzienlijk op de kosten van de verwarming in huis.

 

Vloerisolatie op verschillende manieren

Er zijn meerdere methode om de vloer van je huis te isoleren. Bijvoorbeeld door middel van steen/glaswol of tempexplaten, reflecterende folie, PUR schuim tegen de onderkant van de vloer of kies je toch liever voor een bodemisolatie in de kruipruimte? Wil je weten welke methode het beste bij jou en je huis past? neem contact op en vraag een isolatieadvies aan.

 

Nog meer energie besparen? De energiescan van Real Advies maakt het inzichtelijk.