Advies subsidie

Subsidies Groningen eo / NAM Compensatie

 

Energiebesparende maatregelen verdienen zich vanzelf terug doordat je minder geld kwijt bent aan energielasten dus subsidies zijn niet noodzakelijk maar met subsidies wordt isoleren wel een stuk aantrekkelijker!

 

Wij zijn op de hoogte van alle geldende subsidieregelingen en kunnen uiteraard helpen bij het aanvragen hiervan.

 

Met de Subsidiewijzer  kun je kijken welke regelingen er voor jou zijn.

 

Subsidie Real Advies

 

Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Huidige subsidieregelingen:

  • Friese energiepremie
  • Duurzaamheidslening
  • Regeling waardevermeerdering (compensatie NAM)
  • Gratis energieadvies Assen

 

Wil je meer comfort in je huis en tegelijkertijd een minder geld uitgeven aan energielasten? Maar je hebt geen of te weinig budget om te investeren? Inwoners van Noord-Nederland kunnen voor energiebesparende maatregelen een duurzaamheidslening aanvragen. Met deze duurzaamheidslening krijg je een rentekorting van 3% waardoor een lenig vanaf 1.6% al mogelijk is. Lees meer.

 

Meer Met Minder

 

Meer Met Minder is een nationale energiebesparingsaanpak voor bestaande woningen. Doel van de aanpak is om bestaande woningen en gebouwen 20 tot 30% energiezuiniger te maken. Veel subsidieregelingen lopen via Meer Met Minder. Wij zijn Meer Met minder partner en kunnen subsidies voor je reserveren en aanvragen.

 

 

Real Advies is jouw partner in energiebesparing en woningisolatie. Maak gebruik van onze energiescan of maatwerkadvies (EPA) en bespaar honderden euro’s op je energierekening.