SUBSIDIE Groningen voor isolatie en energiebesparing

Subsidie Groningen? Wij zijn op de hoogte van vrijwel alle regelingen. Wij helpen graag met het uitleggen of aanvragen van subsidies.

Extra geld is altijd welkom! Subsidie Groningen!

Subsidie Groningen

 

Op deze pagina staan een aantal subsidieregelingen of andere te behalen voordelen. Alle regeling zijn aan een looptijd gebonden. Vraag altijd na of desbetreffende regeling nog actueel is.

ISDE 2016 warmtepompen zonneboilers pelletkachels biomassaketels

2016 tot heden: InvesteringsSubsidie Duurzame Energie. U kunt een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van warmtepompen, zonneboilers, pelletkachels en biomassaketels.

Subsidie Groningen energiebesparing / Regeling Waardevermeerdering NAM

2014 tot heden: Iedere woningeigenaar die getroffen is door aardbevingen in de bevingsgemeenten Loppersum, Delfzijl, Appingedam, Ten Boer, Eemsmond, Slochteren, De Marne, Winsum, Bedum, Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde kan een vergoeding krijgen van 4000 euro. Deze compensatie regeling van de NAM moet besteed worden aan energiebesparing van de woning. Wij kunnen vrijwel alle energiebesparende maatregelen laten uitvoeren. Neem contact op voor gratis advies en de scherpste offertes!
Meer weten over deze subsidieregeling? Regeling Waardevermeerdering. of www.snn.eu/waardevermeerdering/

 

Nog meer Subsidie Groningen / Verlaagd BTW tarief bij isoleren woningen!

2014 tot heden: de 6% btw-regeling blijft – ook na 30 juni 2015 – van toepassing op het schilderen en stukadoren van woningen ouder dan twee jaar en het aanbrengen van isolatiematerialen aan deze woningen.

 

BTW teruggave bij aanschaf zonnepanelen!

2014 tot heden: bij aanschaf van zonnepanelen is het mogelijk om het BTW-gedeelte terug te vorderen van de belastingdienst.

Wil je meer weten? kijk hier!

 

Subsidie Groningen / gratis energieadvies / subsidieadvies / isolatieadvies bij aanvraag offerte”

Indien je van plan bent om energiebesparende maatregelen te laten uitvoeren, vraag dan een offerte aan bij ons en krijg advies over energiebesparing, hoe te isoleren en subsidieregelingen.
We bekijken je huis en bespreken de mogelijkheden. Samen beslissen we welke energiebesparende mogelijkheden interessant zijn en welke isolatieprodukten het beste voor jou en je huis zijn. Wij zorgen voor de beste offertes en helpen je met de aanvraag van de subsidie.

 

Energieadvies ASSEN!

Woon je in de gemeente Assen en heb je een koopwoning? Wellicht kom je in aanmerking voor een gratis uitgebreid energie advies.
Kijk hier voor meer informatie