Maatwerkadvies (EPA)

Energieadvies (maatwerkadvies) EPA

Vind je de energielasten van je huis te hoog? Wil je besparen op je energielasten? En wil je meer comfort in je huis? Laat een maatwerkadvies uitvoeren en bespaar honderden euro’s.

 

Met een maatwerkadvies krijgt u controle op de stijgende energiekosten

Energieprijzen blijven maar stijgen en zijn een groot deel van de totale woonlasten. De verwachting is dat de prijzen nog verder zullen stijgen. Alleen al onder de motto “de vervuiler betaald” zal de overheid het gerechtvaardigd vinden om de belasting op energie steeds verder te verhogen. In een uitgebreid energieadvies kun je vaak wel tot 75% energie besparen.

 

Door het Maatwerkadvies een energiezuinige woning die meer waard is en sneller verkoopt

Uit recente onderzoeken is gebleken dat een energiezuinig huis beter verkoopt en meer waard is en bovendien is het vaak mogelijk om met een energiezuinige huis een hogere hypotheek te krijgen of tegen gunstiger voorwaarden./

 

Werkwijze maatwerkadvies

Met onze maatwerkadvies / energieadvies krijg je een energieplan op maat voor je huis. We bekijken alle constructies en bouwdelen en beoordelen deze op de energetische kwaliteit. Ook bekijken we de verwarminginstallatie ,de aanwezige kierdichting en de mogelijkheid voor zonne-energie. We bespreken de huidige situatie van je huis en de mogelijkheden om je huis energiezuiniger te maken. Dit energieadvies wordt samengevat in het energieplan en krijg je toegestuurd zodat je het op je gemak kunt doornemen. Nadat je het energieadvies hebt gelezen komen wij nog een keer langs om alles uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Natuurlijk bespreken we de voor- en nadelen van isolatieproducten en krijgt u te horen welke subsidiemogelijkheden er zijn. Samen beslissen we welke energiebesparende maatregelen er interessant zijn voor je huis. Om het energieadvies compleet te maken zorgen we dat je van alle gekozen energiebesparende maatregelen een offerte krijgt. Kies je voor ons om de maatregelen te laten uitvoeren dan controleren wij de werkzaamheden en indien gewenst beoordelen wij dit met het nieuwe, verbeterde energielabelindex.

 

Deze energieadvies ook wel maatwerkadvies (EPA) genoemd kost momenteel slechts € 250,-

 

maatwerkadvies

 

Voordelen maatwerkadvies:

  • Woningonderzoek
  • Gratis energielabel
  • Persoonlijk advies
  • Isolatieadvies
  • Subsidieadvies
  • Uitgebreid energierapport met stappenplan
  • Vrijblijvende offertes
  • Controle op de uitgevoerde werkzaamheden

 

 

Voordelig isoleren? Via Real Advies is het zo geregeld

 

Maatwerkadvies Assen? kijk ook op Drents Energieloket