Isolatie

 

Isolatie! Kan dat zomaar?

 

Je wilt je huis isoleren maar je weet niet waar te beginnen en of je er wel goed aan doet om zo maar te gaan isoleren…

 

Spouwmuurisolatie van jouw huis?

Isoleren van je huis scheelt niet alleen in je portemonnee maar ook het comfort in je huis wordt stukken beter en bovendien zo dragen ook wij ons steentje bij aan een beter milieu.
Isolatie
 

Isolatie van jouw huis met onafhankelijk advies?

 
Elke isolatiebedrijf vindt zijn eigen isolatie product het beste. We kunnen dus wel stellen dat niet iedereen even onafhankelijk is en een gedegen advies achterlaat. Doordat wij samenwerken met meerdere verschillende isolatiebedrijven zijn wij in staat om voor elk huis de juiste isolatie product te kiezen.
 

Werkwijze isolatieadvies

 
Je hebt de beslissing genomen om energie te besparen en wilt misschien je huis gaan isoleren. Wij komen kosteloos bij je langs en gaan je huis bekijken of isolatie geschikt is, bespreken wat er mogelijk is welke wijze van isolatie verstandig is en welke isolatieproducten er zijn. We vertellen de voor- en nadelen van isolatieproducten en de investeringen die erbij horen. Samen kiezen we het isolatie product wat het beste bij je huis en bij jou past en uiteraard zorgen we voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Spouwmuurisolatie in het verleden

 
Vroeger was men nogal sceptisch over het na-isoleren van de spouwgevel en niet geheel ongegrond. Niet alle woningen waren geschikt om isolatie toe te passen of er werd gekozen voor een verkeerd isolatie product of het isolatie product was niet goed genoeg. Door een verkeerde keuze te maken kan het zijn dat er problemen optreden. Tegenwoordig zijn de isolatie producten verder ontwikkeld en sterk verbeterd. Er zijn keurmerken en er worden garanties afgegeven. Voorkom problemen en laat je goed adviseren.
 

Isolatie vloer? gevel? dak?

Niet alleen spouwmuur maar ook voor de vloer, gevel of het dak kun je maatregelen treffen om energie te besparen
 

Isoleren met subsidie? Kijk op de subsidiewijzer of jij ook in aanmerking komt voor subsidies

Meer weten over energiebesparing in je huis?

 

Met de energiescan kijken we verder dan alleen isolatie en je krijgt een indicatie over de investeringen en opbrengsten. Graag een uitgebreid advies met energielabel? Kies dan voor een maatwerkadvies energiebesparing.