Energiescan

 

energiescan van je huis

Je wilt je huis gaan isoleren, je bent benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een indicatie van kosten en besparingen?

 

energiescan

Energiescan en meer

Is het wel zinvol om mijn vloer te isoleren? Kan ik de spouwgevel van mijn huis isoleren? Moet ik mijn cv-ketel vervangen? Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen? Er zijn veel mogelijkheden om aan energiebesparing te doen maar hoeveel bespaar je ermee? Wij laten het zien met de energiescan.

 

Werkwijze energiescan

Met de energiescan voor je huis komen we bij je langs om je huis te bekijken. We bespreken de huidige situatie van je huis en de belangrijkste mogelijkheden om je huis energiezuiniger te maken. Dit kan gaan om het isoleren van je huis maar ook kijken we naar het glas, technische installatie en misschien is zonne-energie wel heel erg interessant voor jou. Het verschil met een standaard besparingsadvies is dat je met de energiescan een overzicht krijgt met de verwachte kosten en opbrengsten van een aantal energiebesparende maatregelen. Natuurlijk bespreken we de voor- en nadelen van isolatieproducten en krijgt u te horen welke subsidiemogelijkheden er zijn. Om je veel werk uit handen te nemen zorgen we uiteraard ook voor vrijblijvende offertes. Voor de berekeningen van deze energiescan vragen wij een bijdrage van  slechts €25,-

Voordelen energiescan:

  • Eén adviseur voor alle maatregelen
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
  • Isolatieadvies
  • Subsidieadvies
  • Overzicht kosten en besparingen
  • Vrijblijvende offertes
  • Controle op de uitgevoerde werkzaamheden

 

NB. Deze energiescan is gratis bij uitvoering van 1 of meer energiebesparende maatregelen die door ons zijn voorgesteld.

 

Meer weten over subsidieregelingen? kijk dan op de Subsidiewijzer!

 

Wil je graag een uitgebreid onderzoek en advies op basis van het energielabel? Laat dan een maatwerkadvies (EPA) opstellen.

 

Wij werken ook ‘s avonds en in het weekend! Dus wanneer het jou uitkomt.

Real Advies 0622102566 / info@realadvies.nl