energiebesparing voor bestaande woningen

 

energiebesparing op een te hoge energierekening

Heb je elke maand een te hoge energierekening? Wil je graag energie besparen maar je weet niet hoe?

Wij komen kosteloos bij je langs om je huis te bekijken. Wat zijn de mogelijkheden voor energiebesparing? Zijn er al energiebesparende maatregelen getroffen? Welke energiebesparende maatregelen kunnen er gedaan worden? Is mijn huis wel geschikt om te isoleren?

Werkwijze energiebesparing

Zoals eerder gezegd gaan we je huis bekijken. Wij geven onafhankelijk advies en zijn niet gebonden aan één specifieke isolatiemethode . Dus niet alleen de vloer of de spouw maar we bekijken en bespreken alles wat qua energiebesparing interessant is. Uiteraard bespreken we ook de verschillende isolatieproducten om zo tot energiebesparing te komen wat het beste bij jou past. Ook zijn we op de hoogte van de subsidiemogelijkheden waardoor energiebesparing nog aantrekkelijker wordt.
 

Energiebesparing door isolatie

 
Vooral woningen van 1980 en ouder kan er nog veel aan energiebesparing gedaan worden. Deze relatief oude woningen zijn vaak slecht geïsoleerd en erg oncomfortabel. Woningen die niet geïsoleerd zijn verliezen veel energie via de vloer, gevel, ramen en dak. Als we energie willen besparen zullen we de vraag naar energie moeten terugdringen. Met goede isolatie hoeft de verwarming minder hard te stoken. En bovendien zorgt isolatie ervoor dat het comfortabeler wordt in huis.
energiebesparing

 

Energiebesparing loont!

Niet alleen voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Bij onderstaande energiebesparende maatregelen geven we een indicatie hoeveel de gemiddelde energiebesparingen  kunnen zijn van isolerende maatregelen:

 

Wil je graag weten hoe hoog de investeringen zijn voor energiebesparing en hoe lang het ongeveer duurt voordat je de investering hebt terugverdiend? Met de energiescan krijg je een energiebesparingsoverzicht met de verwachte kosten en opbrengsten. Een uitgebreid maatwerkadvies met energielabel kan natuurlijk ook.

 

Real Advies specialist in energiebesparing en woningisolatie! Wij werken in Groningen, Friesland en Drenthe.