Energiebesparing Assen

 

Energiebesparing Assen met kortingsbon voor energieadvies

 

Energiebesparing Assen Gratis energieadvies plus Energielabel ter waarde van maximaal €350

 

Dit aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Assen. De gemeente Assen heeft als doel woningeigenaren te helpen met het besparen van energie in hun woning. Hierom heeft de gemeente Assen met een stimuleringsregeling voor energiebesparing in het leven geroepen. Real Advies is partner van de gemeente Assen en kan hierdoor een energieadvies (EPA maatwerkadvies) met energielabel helemaal gratis aanbieden aan inwoners van Assen die aan onderstaande voorwaarden voldoen.

Energiebesparing Assen

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Assen

 

 

De energielasten van woningen zullen in de toekomst een steeds groter deel van de totale woonlasten gaan uitmaken. De afgelopen jaren zijn de energielasten al meer dan verdubbeld en deze stijging zal zich zeer waarschijnlijk doorzetten. Het belang van energiebesparing wordt dus steeds groter.

In woningen is vaak een besparing van wel 30% op de energiekosten mogelijk.

Door je dak, gevel en vloer te isoleren kun je vaak vele honderden euro’s per jaar besparen! Laat ons helpen uitvinden waar je energie kunt besparen.

 

 

Het doel van Real Advies is het zo makkelijk mogelijk te maken om energie in je huis te besparen. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij contact op voor een afspraak. Eén van onze EPA adviseurs  komt langs om je woning uitgebreid te onderzoeken op energiebesparende mogelijkheden, de woning opname duurt ongeveer 1,5 uur.

De EPA adviseur stelt vast welke isolatie, ventilatie en verwarmings- en warmwaterinstallatie in de woning aanwezig zijn. Ook berekent hij de oppervlaktes van de vloer, het dak, de gevels, ramen en deuren van de woning. Verder bekijkt hij wat je kunt doen om energie te besparen en om je woning comfortabeler te maken. Dit alles werkt hij uit in een uitgebreid Maatwerkadvies.

In dit energieadvies staan maatregelen die aansluiten bij jouw woning en woonsituatie.

 

 

Naast een Energieadvies ontvang  je ook een gratis Energielabel en een subsidie-advies. Bovendien kunt u via ons alle energiebesparende maatregelen laten uitvoeren.

Het energieadvies is helemaal gratis door een stimuleringsregeling(energiebesparing Assen) van de gemeente Assen en is geheel vrijblijvend.

 

Wat zijn de voordelen: Energiebesparing ASSEN

  1. Gratis energieadvies (EPA maatwerkadvies) met Energielabel!
  2. Gratis hulp bij het uitzoeken en aanvragen van subsidie mogelijkheden
  3. Wij regelen desgewenst alle offertes van energiebesparende maatregelen.
  4. Begeleiding bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen.
  5. Deelname is vrijblijvend en verplicht je nergens toe.

 

Wat zijn de voorwaarden:

  1. Je woont in Assen
  2. Je bent eigenaar van de woning
  3. De woning is voor 1995 gebouwd
  4. De woning maakt geen uit van de VVE
  5. Je hebt nog niet eerder een maatwerkadvies laten opstellen