dubbel glas, isolatieglas, thermopane, HR glas, HR++ glas

 

Nog enkel glas in huis?

 

Enkel glas is een behoorlijke warmtelek in je huis, oncomfortabel en je verbruikt onnodig veel energie. Doordat glas het koudste plek van de gevel is, zal het aanwezige vocht dan ook condenseren op het glas.

 

Soorten dubbel glas

 

Dubbel glas bestaat uit 2 lagen glas die door een afstandhouder aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit. De ruimte tussen het glas is gevuld met lucht. Bij Hoog Rendement glas (HR++) is deze ruimte niet gevuld met lucht maar met speciaal gas. Dit isolatieglas (HR++) heeft aanzielijk meer isolerend vermogen dan het “normale” dubbel glas. Ook is het mogelijk om dikkere platen glas te kiezen. Hierdoor komt er minder geluid doorheen. Hoe dikker de glasbladen zijn hoe beter het geluidsisolerend effect is.

 

Voordelen dubbel glas

 

Met dubbel glas krijg je meer comfort in huis, geen condens meer aan de binnenzijde. Met dubbel glas krijg je een warmer huis, minder warmteverlies. Met dubbel glas krijg je minder lawaai in huis en is beter inbraakwerend dan enkel glas.

 

Energiebesparing met dubbel glas

 

 

Met het plaatsen van dubbel glas is je huis warmer en gaat er minder energie verloren. Door het nieuwe glas te plaatsen kun je enkele honderden euro’s besparen op je energierekening. Meer comfort, minder energiekosten! Ook het condenseren van de ramen behoort tot de verleden tijd, dus geen plassen water meer op de vensterbank!

 

Real Advies en dubbel/isolatie glas

dubbel glas

 

Wij werken samen met bedrijven die jarenlang ervaring hebben met plaatsen van isolatieglas. Deze specialisten verstaan hun vak, zijn klantgericht en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

 

Dubbel glas plaatsen en meer energie besparen?

Heb je wel eens gedacht aan spouwmuurisolatie, vloerisolatie of zonnepanelen?

Maak een afspraak voor isolatieadvies of energiescan en bespaar honderden euro’s op je energierekening.

 

Ook isolatieglas komt in aanmerking voor de regeling waardevermeerdering