Bodemisolatie

 

Heb je koude voeten in huis? Wil je besparen op de energielasten? En een warme vloer creëren? Heb je koude voeten in huis dan helpt het niet om de verwarming hoger te zetten, warme lucht gaat omhoog en de vloer van je huis blijft koud. Om bodemisolatie te kunnen toepassen moet je huis een kruipruimte hebben. Dit is de ruimte onder de begane grond vloer. Dit is makkelijk na te gaan door te kijken of er ergens een vloerluik aanwezig is. Bij de meeste woningen zit de vloerluik bij de voordeur.

 

Energiebesparing met bodemisolatie

 

Heb je een huis dat gebouwd is vóór 1983 dan is de kans heel groot dat je vloer tijdens de bouw geen isolatie heeft gekregen. De kruipruimte voorzien van bodemisolatie of vloerisolatie aanbrengen was toen nog niet standaard. Als je huis geen vloerisolatie heeft gaat er veel warmte verloren en voelt je vloer koud aan. Door deze chips op de bodem van de kruipruimte aan te brengen bespaar je op je stookkosten en je krijgt je er een warm en comfortabel voelend huis voor terug.

 

Bodemisolatie is isolerend en vochtregulerend

 

Met bodemisolatie halen we niet alleen hoge isolatiewaarden maar ook voor een goede vochthuishouding is dit product uitstekend. Een vochtig huis kan veroorzaakt worden doordat de kruipruimte nat is. Een te vochtig huis is ongezond en voelt kil en muf aan. Een goede luchtvochtigheid ligt tussen veertig en zestig procent. Komt deze percentage boven de 70 procent kunnen er gezondheidsklachten optreden.

Oplossing voor vochtige kruipruimteBodemisolatie

 

Ook warme voeten en energie besparen?

 

Neem contact op en wij komen je huis bekijken en maken een passende offerte.

Met bodemisolatie wordt je vloer warmer, je huis wordt comfortabeler en je bespaart op je energielasten!

 

Deze maatregel komt ook in aanmerking voor de NAM Compensatie

 

Meer energie besparen? Laat een energiescan van je huis maken en kom er achter waar je nog meer winst uit je huis kan halen.

Real Advies 0622102566 / info@realadvies.nl