Energielabel huis (ver)koop woning

 
Heb je een energielabel nodig? Dit kunnen wij op 3 verschillende manieren. Voor je regelen.
 

Energielabel eenvoudig en goedkoop aanvragen via webtool.

Je kunt bij ons het standaard voorlopige energielabel upgraden en door ons laten controleren via de webtool van de overheid.
 
Om een goedgekeurd energielabel te verkrijgen kun je  naar www.energielabelvoorwoningen.nl en inloggen met de DigiD gegevens. Alle kenmerken voor het energielabel loop je bij langs en eventuele verbeteringen van de woning kun je aanpassen. Deze verbeteringen moeten aangetoond worden met bewijslast. Uiteindelijk kun je kiezen voor ons als erkend deskundige (W. Hiemstra). Wij zullen het energielabel op afstand controleren en definitief maken. De kosten voor het controleren en registeren zijn slechts 10,- euro.
 

Voorkom een boete van €405 en registreer het definitieve energielabel voor slechts €10,-euro!

 

Problemen met energielabel-webtool? Of moeite met aanleveren bewijslast?

 
Kom je er niet uit met de webtool, je weet niet welke verbeteringen in huis zijn gedaan en/ of je weet niet hoe u de bewijslast moet maken? In dit geval kun je er voor kiezen dat wij bij je thuis komen, de woning beoordelen en het bewijslast aanleveren. Gezamenlijk zullen we dan de aanvraag voor energielabel voor woningen afhandelen. Voorwaarde is wel dat je in het bezit bent van een geldige DigiD en een computer met internet. De kosten voor dit traject bedragen 50,- tot 100,-euro. (Dit geldt alleen voor de provincie Groningen en een deel van provincie Drenthe.)
 

Energielabel NIET via internet?

Energielabel Groningen

Er bestaat de mogelijkheid om een energieIndex van de woning te laten opstellen. Hierbij wordt de woning volledig opgemeten en alle onderdelen energetisch beoordeeld. Van deze beoordeling krijgt u een document, het energie-index en automatisch het bijbehorende energielabel. De kosten bedragen voor een tussenwoning 129,- / Hoekwoning (helft van dubbel) 149,- en vrijstaand 179,- euro. Bij deze laatste optie ervaar je het minste rompslomp en nemen wij al het werk uit handen.
 

Huurgeschil met energielabel?

Je wilt een geschil over de hoogte van de huur met een huurder voorkomen. Daarom is het belangrijk te weten hoe hoog de huur mag zijn. Ook het energielabel speelt daarin een grote rol. Heb je een energie-index nodig voor de puntentelling? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.
 
Real Advies Energielabel Groningen 0622102566 / info@realadvies.nl